spacer image

Huurcondities 2024  'Au bout du Morvan' te Les Foissats

Minimale duur 7 overnachtingen (aankomst zaterdag na 14.00 uur, vertrek zaterdag voor 12.00 uur)

Au Bout du Morvan

Accomodatie van 1 tot 8 personen

tarieven 2024  per week:

                                                                      Klik voor   weekoverzicht en prijzen

1-2 personen                                                     425                                     495

elke persoon meer                                                50                                        70

 

kinderen tot 2 jaar gratis
huisdier 25 euro
energie : 0,40 euro per gebruikte KwH

Huurbedrag is exclusief toeristenbelasting dit wordt aan het einde van de huurperiode verrekend met de borg.

 


Er worden geen schoonmaakkosten in rekening gebracht. Het huis dient schoon achter gelaten te worden. Mocht na controle blijken dat dit niet het geval is, dan zullen de schoonmaakkosten (EUR50) worden verrekend met de borg.


Reservering
Bij reservering wordt een voorschot op de huursom gevraagd van 100 euro en een borg van 100 euro, te voldoen op girorekening 5528491 t.n.v. J.B.J. Schuurman  te Hazerswoude-Dorp onder vermelding 'voorschot&borg huur Au bout du Morvan voor de periode van .. tot en met .... '. Zodra dit bedrag ontvangen is, is uw reservering definitief.
Uiterlijk 6 weken voor de ingang van de huurperiode, dient het restant van de huursom op bovengenoemde rekening te zijn ontvangen.

Bij annulering langer dan 6 weken voor de ingangsdatum van de huurperiode wordt het voorschot en de borg teruggestort onder inhouding van 50 euro administratiekosten.

Bij annulering korter dan 6 weken voor de ingangsdatum van de huurperiode is de gehele huursom verschuldigd. Indien vervangende huurders worden gevonden zal de huursom en de borg uit coulance overwegingen worden teruggestort onder inhouding van minderopbrengst i.v.m. lastminute aanbieding en 50 euro administratiekorting.

Het is niet toegestaan met meer dan het opgegeven aantal personen in of om het huis te verblijven.
Wil men met meer dan het opgeven aantal in het huis verblijven of op het terein kamperen, dan dient men dit te melden aan de verhuurder waarna een verhoging van het huurbedrag zal worden doorberekend.


Het is niet toegestaan zonder uitdrukkelijke toestemming van de verhuurder met meer dan 8 personen in 'Au bout du Morvan' te overnachten.


Lakens, dekbedhoezen, kussenslopen , hand-en afdroogdoeken
U dient zelf bedlinnen en hand-/afdroogdoeken mee te nemen.


Er zijn 3 slaapkamers

Bovenaan de trap aan linkerhand een slaapkamer met een twijfelaar, afmeting 140x200cm
De kamer ernaast 2 1-persoons bedden afmeting 80x190cm
Aan het einde van de gang is een hele ruime slaapkamer waar 2 2-persoons bedden staan (met 1-persoons matrassen erin) afmeting 160x200cm en 180x200cm.De bedden staan erg ver uit elkaar en er staat een kledingkast tussen ter afscheiding

Er zijn 1-persoons dekbedden aanwezig en wollen dekens,verder zijn er voldoende kussens aanwezigBrandhout

Voor het stoken van de kachels in keuken en woonkamer staat 300 liter haardhout per week ter beschikking , opgeslagen in het houthok. Indien men meer haardhout verstookt, kan dit bij de verhuurder worden verkregen a Euro 5 per volle kruiwagen. Voor het stoken van kampvuur op de vuurplaats buiten kan U overal in de nabije omgeving hout sprokkelen.

  2004, YvZ